Sök  
söndag den 24 mars 2019
Registrera  |  Logga in
.

NLP-- Coach
Lillian_250.gif

Hitta dina fantastiska förmågor, är vad NLP arbetar för.
NLP står för Neuro Lingvistisk Programmering. Vårt nervsystem kommunicerar via vårt språk utifrån våra referenser, erfarenheter, sociala arv, intressen, förväntningar, trosuppfattningar, värderingar mm.

NLP går bland annat ut på att förstå och påverka våra personliga upplevelser. De personliga upplevelserna skapas av våra referenser, erfarenheter, sociala arv, förväntningar, trosuppfattningar, värderingar som formas genom gemensam påverkan mellan hjärna, språket och kroppen. Detta samspel (hjärna, språk, kropp) skapar både effektiva och ineffektiva beteenden.


Genom tanke, känsla och kropp, gör vi våra beslut som i sin tur ger oss resultat bl hur vi mår, hur vi har det. NLP är en samling tekniker och redskap som hjälper dig att bli mer effektiv, komma över hinder och komma framåt. NLP hjälper dig till bättre liv, det gäller både i ditt eget privata liv och karriärlivet. Jag kommer hjälpa dig finna verktyg inom dig som du söker för att klara av de hinder som står i vägen. Hindren kan vara vara allt från egna föreställningar man byggt upp om sig själv till en situation som är skrämmande att ta sig ur, eller möta.


Theta Healing

Theta Healing använde theta-hjärnvågen.
I Theta Healingen används en enkel muskel testning för att testa negativa föreställningar som du har i ditt undermedvetna sinne. Från exempel, ”Jag duger inte som jag är.”
Genom theta- hjärnvågen kommer du i kontakt med den högre universella intelligens som Vianna Stibal (grundaren av Theta Healing) kallar ”Creator off All That is” och du får möjlighet att skapa på en undermedveten nivå till positiv förändring och frigörande av begränsande, skadliga föreställningar och känslor. Till exempet ”Jag duger som jag är.”


Hos mig kommer du att hitta din inre verktyg som
¤ Tar dig dit du vill.
¤Personlig utveckling.
¤Lära dig vara i ditt bästa läge.
¤Våga ta för dig.
¤Omvandla negativa och begränsande tankemönster till positiva och framåtriktade.
¤Mm

Priser:
Prova på 60 min 300 kr
60 minuter samtal 800 kr
5 gånger 60 minuter samtal 3000 kr
10 gånger 60 minuter samtal 6000 kr
15 % till sjukskrivna, arbetslösa, förtidspensionerade, pensionerade.

Tidsbeställning: 070 60 673 60.

Varmt välkommen
Lillian Gammelli,
Certifierad Coach och Cetifierad Advanced and Basic Theta Healing

mer information på