Sök  
torsdag den 24 januari 2019
Registrera  |  Logga in
Terapeuter * Homiatriker Homeopat
- Irén Svensson Nylén
 * Blogg
  Blog_List  
Det finns inga kategorier i denna blogg
      
  Min blog  
Av: Irén Svensson-Nylén Skapad: 2006-01-01 19:19
Här är mina innersta tankars ord och händelser i mitt liv.. Vissa fall om homeopatin. Ditt och datt om livet. Och dagens citat. Jag bloggar numera om privata saker homeopatiren.blogg.se

Vad gör oss sjuka? Byta tanke mönster?
av Irén Svensson-Nylén den 2009-04-24 15:19
Allt påverkar oss runt omkring oss. I en homeopatisk tanke är det viktigt vad som tagit vår kraft så att sjukdom stannar kvar. Många kroniska problem kan bero på att vissa känslor har fastnat i vår kropp. Chock är en vanlig orsak till att besvären blir långvariga.
Mer...

Kvinnors val (eller allas val)
av Irén Svensson-Nylén den 2009-03-16 21:11
Livet består av massa val, livet är här och nu och som människa har vi förmån att välja. Vad är viktigast i livet? Vad vill du med ditt liv? Många tankar kom idag i och med mina besökare.
Mer...

Är man sin sjuksom/diagnos? Är man sitt arbete? Bildoktorn har talat!
av Irén Svensson-Nylén den 2009-01-06 22:20
Min dotter Sophia bloggade idag på sin blogg om sin dotter Isabella. Frågan var då är Isabella autistisk? Bella är väl Bella man kan väl inte bli sin sk sjukdom?
Mer...

Två dagar på jobbet och preventivmedel som gör flickor sjuka!
av Irén Svensson-Nylén den 2008-12-30 22:20

Har nu arbetat i två dagar, lite svårt att gå upp på morgonen när man är van att sova så länge man vill. Men väl på jobbet så känner jag mig hemma och jag bokstavligen älskar mitt arbete. De är så härligt att komma närma närma andra människor att få en glimt in i en själv....hur spännande som helst. Jag letar nycklar till att öppna upp livskraften och det är så spännande att hitta rätt medel, hitta rätt nyckel till ett lås som länge varit låst.
Hade flera telefon konsultationer i dag, måste bli så när jag har så många långvägs resenärer då tar jag telefon tid för att spara på resor och tid och mer miljövänligt......
Första konsultationen var fantastiskt, allt har blivit mkt bättre och lusten, motivationen ja allt var på sin rätta plats igen. Blodt ...

Mer...

Julen och ledig tid!
av Irén Svensson-Nylén den 2008-12-28 23:46
Julen är för många en helg med förväntningar som man längtat till. Ledig tid med familjen och sig själv. Julen blir det man gör det till! Vi valde att ta det lugnt och att njuta av varandra!
Mer...

Varför blir vi sjuka?
av Irén Svensson-Nylén den 2008-12-06 23:28
Här kommer en summering varför jag tror att vi blir sjuka......
Mer...

5 st patienter med samma diagnos, IBS!
av Irén Svensson-Nylén den 2008-10-25 12:06
Veckan som gått har jag mött 5 st vackra kvinnor,som hade sökt hjälp för sina magar. Alla hade fått diagnosen IBS! I iris hade de helt olika tecken och orasaker till till sina svällande magar!
Mer...

Alternativmedicin är en bluff enligt DN!
av Irén Svensson-Nylén den 2008-10-18 17:21
En ny bok har skrivits och den beskriver alternativametoder som ren bluff.......Nästa dags nyheter är att läkarna skriver ut mediciner till barn som inte är testade på barn. Vi har mediciner som inte får skrivas ut till barn, fast de är verkningslösa........Vilket är bäst? Tre patientfall, ett noggrant beskrivet!
Mer...

Homeopati och Zetterlingskafonden
av Irén Svensson-Nylén den 2008-09-06 19:27
Har varit på ett bra styrelsemöte med SHR i Linköping. Vi arbetar nu för att slå ihop de homeopatiska förbunden för att få ett stort homeopatiförbund. Det behövs verkligen för att få homeopatin starkare i Sverige. Är du homeopat så gå med i SHR vi har mycket pågång nu! Välkommen!
Mer...

Borelia och andra tankar
av Irén Svensson-Nylén den 2008-07-19 22:02
Aftonbladets artikel om Borelia, att svensk sjukvård inte kan hjälpa detta besvär.
Mer...